Regn, regn och åter regn.

Tjabba,
Det känns inte längre som att det är sommar. Det bara regnar och regnar. Kan det inte bli sol?!
Idag har jag jobbat, började halv 11 och jobbade till 2. Sen for jag hem och duschade och ba tog det lugnt och nu kollar jag på datorer för jag har tänkt att köpa en laptop. :)
Har alltid velat ha en laptop och nu när jag har jobbat i sommar har jag äntligen fått råd att köpa en dator!!
Vet inte riktigt vad jag ska köpa. Behöver ju inte någon komplicerad dator.

Ikväll ska jag kanske va med Tina om det går för henne, vet inte riktigt vad vi ska göra. Något hittar vi väl på.
Igår kom min syrra fast idag är hon på något bröllop för hennes killes brorsa ska gifta sej. Så imorgon ska jag kanske va lite med henne. Om jag inte hittar på något annat.

TÄNK, det är bara 3 veckor kvar på sommarlovet!! :O
Vill att vi ska ha längre sommarlov, i år har tiden gått sjukt fort. Föresten när ni lix läser min och Olivias blogg kan du ju alltid kika in på Emmas blogg; http://eemmasehlstedt.blogg.se/. Då blir hon glad. HAHA.
Men nu ska jag strax käka midda. Ha det bra.

Puss, puss ;*


<3

Även fast jag träffade Emma i förrgår så saknar jag henne och Olivia kommer typ va på båtsemester i kanske 2 veckor! :O Bajs! :(



Älskar er!<3

trååk..

Tjabba,
Igår va jag med typ Tina,Hampus,Jonte,Hugo,Lukas och Jocke. Vi gjorde inte så mycket typ ba chillade. Sen skulle Tina fara och kolla på sin brorsas match så hon "dissade" mej. THAHA. Sen så gjorde vi inte så mke.. :)

 Har just käkat midda. Idag har jag typ inte gjort någonting eller jag har jobbat.
Jag har trååååååkigt!!!! Emma är på cup och Olivia på båtsemester.
Ikväll ska jag ba ha tråkigt. Typ sitta vid datorn eller någonting.. :/ 
Ska gå och duscha nu hare bra. :)

Puss ;*

Båtsemester!

Heej förlåt för dålig uppddatering men har inte haft lust men nu har jag faktiskt en lite bättre anlednig tilldet jag är på båtsemester om ni inte har missat det ;)

Just nu är vi på Holmön det är typ 14 grader i vattnet och jag BADA ;]

Igårkväll kom Isac Cruse så då va vi med dom (våra vänner bara) och några till och festa sen börjadet åska också och typspöregna mkt najjs :D

Menmen ska typ gå på "Holmö runda som mamma kallar det och sen nån gång kommer Evesfamilj kommerbli asnajjs för vi ska se Walllander sen ikv tro jag :p


Olivia







Holmön

23:57

Tjabba.
Idag har jag varit med Emma. Vi va hos henne och sen ringde min pappa och då skulle vi hämta våran vattenskoter i min stuga så Emma följde med dit. Vi åkte vattenskoter hem och det va asnajs. Sen for vi hem till Emma och fikade bullar och drack varm choklad för vi va blöta och kalla. Sen efter middan va jag med Tina. Vi va ute, sen va vi med Angelica, Hanna, Hugo, Hampus och sen efter att Emma hade haft träning kom hon. Imorgon ska jag fara till Olivia och ge hennes katt mat för Emma har cup. Sen ska jag typ va med Tina och sen se ifall vi ska va med några fler. Men nu orkar jag inte skriva mer för jag är ganska trött..
Men ska skriva mer imorgon ha det bra.
PS: Ska lägga ut lite bilder snart men min mobil är på lagning.. :(

Puss :*

Trött..?

Tjabba,
Igår va jag med Emma vi va först hos henne innan hon käkade och sen for vi ut, vi fick varsin läsk på flaska och vi typ flummade runt på gatan. Det stog en gubbe i balkongöppningen till hans balkong och han glodde på oss sen han ba:
- Hallå tjejer! Behöver ni en barnvakt.. Vi ba eeh? nej tack.. :) Sen fortsatte vi att flumma runt. Vi for hem till Olivia och släppte in hennes katt för Olivia är borta så Emma ska ta hand om hennes katt. Sen gick vi ut och då tappade Emma sin flaska på gatan och hennes mamma hade sagt att vi skulle ta hem flaskorna. Så hon ringde och sa det sen fortsatte vi att flumma runt. Det va skitkul!! Sen smutsade Emma ner sin tröja så vi gick hem till Olivia igen och då va Emma tvungen att låna en tröja. Det va är kväll som är fett värd att minnas! :)

Just nu lackar jag naglarna. Idag ska jag va med Emma och kanske Hampus. Vi ska typ ba ta det lugnt, finns inte så himla mycket att göra där jag bor.. Vi ska i alla fall fara till Olivia och ge hennes katt mat. Juste jag väntar också på att mina byxor ska torka, dom är i torktumlaren för inga andra byxor va rena. Jag slänger lixom alla kläder i en hög i mitt rum.. Inte så smart men men... Nu ska jag gå och checka ifall mina byxor är torra för det har gått en lång stund tycker jag.. :)
Men skriver kanske mer sen. Ha det bra!

Puss! :*

Tillfällig header :)

Jag håller på att göra en header fast jag måste fixa till den lite. Men är ju med Emma nu så pallar inte göra det nu :)


Musik :)

Tjabba.
Idag har jag jobbat och just nu är jag med Emma.
Vi sitter och lyssnar på musik och dricker en drink som hennes pappa gjorde åt oss. Fast min är slut.. -.-"
När hon ska käka ska jag va med typ Bella, Jocke,Tina och Elin och sen när hon har ätit ska hon kma.
I förrgår sov jag Emma och Hampus hos Olivia det va najs. Sen va jag med Emma och Hampus och efter det for jag hem och käkade och sen städade jag mitt rum och möblerade om. Fick någon städkick. Sen bakade jag en kladdkaka. Hahahahahahaa..
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ha det bra!!

Puss :*

Tråkigt väder..

Tjabba!
Har ganska nyligen vaknat. Är i stugan och när jag vaknade såg jag att det var väldigt dåligt väder.. Det typ blåser och är kallt. Bara 11 grader. :O
Efter lunch någon gång ska jag fara hem. Sen ska jag kanske va med Emma, Olivia och Hampus.
Vi hade tänkt att tälta men det blir typ inte för det ska typ regna idag. Det finns inte så mycket att göra när det regnar ute och är kallt. Har varit ganska kul i stugan faktiskt. Har varit väldigt trött. Men igår körde jag vattenskoter och sen kom vi på att vi kunde köra ringen bakom vattenskotern. Så jag körde min kusin på ringen. Det va typ kul. Jag lyckades få honom att ramla av en gång.
Haha igår va jag så himla trött så jag gick och la mej i sängen för att vila men då somnade jag från halv 10 till typ halv 1 sen vaknade jag och låg och snackade med min kusin till 2 sen somnade vi. :)
Men nu ska jag käka lite frukost. Ha det bra.

Puss :*


Glad idag!

Tjabba, just nu är jag med Emma fast hon sitter och käkar midda.
När hon har ätit ska vi va med Hampus,Hugo och Jonte. Olivia kunde inte va med oss idag för hon är sjuk. Vi va med henne idag men sen började hon må dåligt och då for vi. Har varit ganska dåligt väder idag så vi har inte orkat göra så jättemycket. Det är inte så kul att t.ex bada när det regnar ute, eller det är kul men det blir kallt när man kliver upp. Igår va jag med emma, olivia och några andra. Vi hade typ inte så kul för jag va sur.. :P
Min syrra som bor i Stockholm har varit och hälsat på i typ en vecka med sin kille och deras barn. Det har varit mysigt fast dom åkte hem i ganska tidigt i morse. Det här lovet har typ varit det bästa sommarlovet i hela mitt liv. Hahahahahhahahahhaaa..
Min mobil som jag fick när jag fyllde år har ju såklart gått sönder, eller den va trasig ändå från att jag fick den. Några konstiga felmeddelanden som kommer upp hela tiden. Så den är på lagning. Tror jag... Om pappa har lämnat in den. :)
Har någon gammal skitmobil som just nu vibrerar för att den inte har något batteri. :P
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, är typ lite mer social när det är dåligt väder ute.
Ha det bra!

Puss ;*

Blääe

hej skulle igentligen va mes lovisa ikv men blir inte så eftersom jag har FEBER och får inte gå ut!

Sjuk på sommarlov...fyfan


Aja ska se film nu iaf <3



Haha supwergammal bild :*


Segel!

Heej har inte orka skriva nåt men... I går var jag Lollo,Hugo,Emma,Hampus Linnéa och bella i segel och badade superhärligt! :D

My computer are in the båt so i can not ladda upp the pictures rfrom the  Norbyskär ;]

Menmen nu väntar jag bara på Frida sen ska vi till segel och bada med min brorsa eftersom jag är barnvakt ;)


Tjarrååå!! :*






Här ska vi bada! :)

Haha näe ba skojja :p

01:05

Tjabba, har ganska nyligen kommit hem från stugan. Vi for ut dit över dagen för vi skulle käka midda med min kusins familj. Idag har jag jobbat sen for vi ju ut till stugan. På stugan åkte vi ring och sen gick vi till hoppklipporna och badade. Det va askul att åka ring och vattnet är ju typ varmt också..
Sen solade jag ett tag, det va asvarmt och jag lyckades till och med att somna. Har varit ovanligt trött idag. Kanske för att pappa väckte mej idag. XP Han typ skriker och slår på dörren för att jävlas och då blir jag sur.
Nu ikvl har jag ba tagit det lugnt, typ suttit och lyssnat på vad alla vuxna sitter och säger. Det är typ intressant..
Ska typ alldeles strax gå och göra mej i ordning och sen sova. Alla har typ gått och lagt sej så det är lite tråkigt att va uppe själv. Har tyvärr inte tagit några bilder när jag har varit på stugan för jag typ glömde det och orkade ba inte. :P
Nu ska jag gå och lägga mej godnatt <3

Puss :*

Hemma igen..

Hej.
Nu är jag hemma igen. Det värsta är ju att just när jag kmr hem far Olivia och Emma bort. :(
Idag har jag inte gjort så mke men ska snart iväg och jobba. Har varit ganska skönt att vara på stugan ett tag för det är så lugnt och fint där. Har åkt ring och det va askul. :D
Men nu måste jag göra mej i ordning.

Puss ;*

Norrbyskär!

Heej ska snart till båten för vi ska till Norrbyskär till på söndag så tämkte bara säga tt jag inte kommer skriva nåt på hela helgen men bilder ska jag iallafall försöka ta ;)


Hejdå!


'
Våran "vackra" båt ;)

Bilderna jag lovade :)












Fuck!

Igår när jag satt vid datorn började den att lukta bränt det är därför bilderna inte kommitän eftersom jag har inte vågat använda datorn så att den typ inte exploderar eller nåt.


Igår så var jag Anton och Frida i Nyvik hela dagen jättehärligt,och sen efter maten så var jag med frida och Robbin och sen sov jag och Frida i  tält :D så nu har Frida precis farit hem.

Idag är jag barnvakt åt min lillebror så då ska vi typ till segel och bada men höres mer sen hejdå! :)







Saknar er  så in i h-vete kommer ju fan dööö :'( <33

Haha :)

Tjabba!
Tänkte ba göra ett snabbt inlägg innan jag ska duscha.
Ska typ ba duscha och sen sticka till stugan. Ska bli najjs.
Kommer inte kunna skriva på bloggen på ett tag för har ingen dator på stugan.
Men nu ska jag gå och duscha hare bra <3

Puss ;*

Haha sånt händer alla eller? :s

Glömde mobilen hos Emma så bilder från idag kommer sen ;]

Ikv blire Frida och typ Anton o nåra till tro jag najjsit värre men ska typ FÖRSÖKA städa mitt rum  nu så får väl se hur det går ;] Brukar sluta med tt jag sitter vid datorn med dammsugaren på :] Japp men sån är jag, hopplös :p

Bilderna kommer ju som sagt antingen i kväll eller imorrn ;)


Olivia :D



Ja, vad ska man säga?

Tjabba!
Har just packat klart, för jag ska till stugan ikvl efter att jag har jobbat. Jag börjar typ halv 2 och jobbar till 5 så ska ba käka midda hemma sen far jag.Igår va jag och Olivia i Vitskär fast det va inte så kul. Sen for vi till Emma och va med henne. Men nu ska jag gå och göra mej i ordning och sen fara.
Här kmr lite bilder från igår :)

Puss ;*














gästblogg

Nu sticker jag och Olivia till gammlia. Puss puss och hejdå <33

EM

Gissa vart jag ska idag :o

Gammlia :/ har¨ju igentligen ingen stor lust att fara dir men lovade mamma eftersom hon har en stressvecka och vill ha hjälp att assa min brorsa eftersom han oftast brukar springa iväg.

Menmen ikv ska jag nog inte göra så mkt tro jag.



PS. Emma sa att jag ska vara med henne nu så far typ dit strax:D










Puhh!

Har typ försökt fixa hedern nu blev rätt nöjd  faktiskt fast emma gjorde hedern och jag bakrnden :D

emma:D



men ska typ sova nu godantt :*



haha trött face på mig dåra :]

:)

Tjabba,, har nyss käkat middag och idag har jag varit i stan med Olivia. :) Det va najjs. Jag köpte lite olika saker.
Lyckades också att glömma vad pinkoden till mitt bankkort va, det va lite pinsamt. :]
Ikväll ska jag och Olivia fara och bada i Vitskär, det kommer va mycke våger. Ska kanske lägga ut bilder senare ikvl annars blire imorgon.
Här kmr lite bilder på det jag har köpt idag :)




Jeans (Nicole)





Skärp (Lindex)
Chokladmask (Åhléns)
Rosa nagellack (Åhléns)
Nagelstärkande (Åhléns)



Shorts (HM)

Stan :)

Hej, sitter och käkar lunch och ska snart till stan med Olivia.
Måste köpa en födelsedagspresent till min mamma. Hon fyller år imorgon..
Har inte hunnit göra så mycket idag förutom att jag städade garderoben.
Ska ge dom kläderna som jag inte ska ha till Olivia.
Men kan skriva mer när jag kommer hem från stan.

Puss ;*

Fan :'(

Holland förlora :'(

AAAAAAAAAA!

Haha åt en JäTTeGoD choklad mousse nyss så jag har ont i magen för åt ju lite för mycket såkleart (A)

Ikv äre ju VM-FINAL så det får man u absolut inte missa! Jag håller iallafall på Holland ;D

Men ska fortsätta på headern nu :D









Tillfällig header! ;)

Alltid lika kul med dej :)

Tjabba!
Nu har jag ganska nyligen kommit hem.
Har sovit hos Olivia och sen har vi varit med kompisar idag. Vi badade i båthamnen,(som man tydligen inte får göra) sen har vi typ ba suttit och chillat vid skolan. Ska va med Olivia ikvl och ngra andra också, och vi ska typ fara och bada. :)
Har typ haft bloggar förut men har varit hur osocial som helst så nu MÅSTE jag va social igen.
Kan skriva mer senare.

Puss ;*

Bajsrubrik!

Tjabba! Nu ska vi fara och bada i båthamnen så skriver mer sen!



RSS 2.0