Awsome kväll med dom bästa!!!

Hej :)



Ikväll har jag varit med Emma och Lovisa,vi chillade vid bron och kolla när dom där stora lastbilarna med vingarna till vindkraftvärken kom :p Det tyckte vi var jätte spännande.Sen for vi förbi Hanna och drog me henne ut också :)

Imr sticker jag till Holmön på visfestivalen :)






Hehe jag hitta ett lite mysigt ställe :]

Otursfamiljen..

Fredag:Jag vaknade helt klarvaken kl halv 6 och jag ställer mig i fönstret och tittar ut,vad får jag se då? Jo en bil som kommer i full fart sladdar och kör rakt in i en lyckstolpe och hela SCA skylten.

Senare på dagen: Jag och min familj skulle bege oss till Gröthällan med båten,allt gick superbra ända tills man hörde en stor smäll och sen vart allt dött.Vi hade  kört rakt  på en annan bojkedja så vi satt helt enkelt fast.Pappa som var superstressad bad mig hoppa ner i det iskalla vattnet och försöka få loss oss men det slutade med att jag skar mig på fingret och sedan gav upp...Pappas tur,han hoppade också ner i det iskalla vattnet och när han skulle ta spjäl med foten mot drevet så fick han tag i kedjan med foten och då med sån kraft att kedjan lossnade.
När vi äntligen kommit fram till Gröthällan så gick jag igenom skogen för att möta Emma som skulle komma och vara med oss den kvällen hon stannade även över natten.Vi åt middag och bastubadade hela kvällen och jag fick tillochmed ett ofrivilligt dopp med kläder och allt på.

Lördag:Vi vaknade av att mamma sa att ankaret hade släppt så vi fick ta gummibåten och ro ut med ankaret för att göra om allt igen det vill säga att dra upp det sedan ro ut med det och efter det släppa ner det på ett nytt ställe.
Badade hela dagen,Emma for vid tre och åskan kom vi 9.
Söndag:Fick nybakat bröd till frukost med kantareller på sedan när vi skulle hem så hade ju såklart ankaret fastnat så där satt vi ännu en gång helt fast.Efter några minuters kämpande fick ppapa äntligen upp det.När vi var hemma igen tog jag mig en joggingtur och sedan dog jag på soffan,och där har jag legat fram tills nu ;)

Ja det där var typ hela min helg,ska snart ut och va med kompisar !


Hemma från Gröthällan!

Ska ut och springa nu skriver om helgen sen ;)




Nyvik!

Hej! :)



Idag har jag inte gjort mkt alls sov till ett typ sen for jag och IngMarie till Maxi och handlade.Men sen efter maten va jag med kompisar och vi for till Nyvik och bada :)


Orka inte skriva nå mer nu gpdnatt !



På toppenhumör!

Tjaaa :)
Nu har vi äntligen tagit oss tid att ta en springtrur tsm    :)
Chao!

En dag på stan med älsklingen!

Hej! :)


Idag så har jag oc Frida varit på stan och jag hittade en massa grejs som jag köppte,orka inte visa nu men ksk imr ;)

Nu håller jag på att städa mitt rum,jag vet jag är udda för att jag städar mitt rum mitt i natten menmen :p


We Heart It


Vafan

Varför kan jag aldrig säga nej? Nu är jag ju tvungen att göra det även fast jag inte vill.
Ett nej kan väl inte vara så svårt att slänga ut ur munnen.
Är för sent att ändra mig och vill ju inte direkt såra någon....

Gröthällan!

Hej :) Har ganskanyligt vaknat,är på Gröthälln just nu men ska hem strax :) Igår så va jag med Lovisa (fett saknad unge) och vi va på Tarv i hennes stuga ,men sen vart Lollo assugen på godis så då tog vi vattenskotern till Salteriet och sen moppen till Hsund ;) Fett najjs kväll <3 Idag ska jag ut och springa sen typ städa rummet,och ikv om det finns några bra platser så ska vi typ gå på bio ;)

Påväg hem!

Ligger just nu i båten och är påväghem,det är ju ganska guppigt kan jag lova men det går bra ;) Skriver mer sen, puss!

14 jul. Ratan

Nu är vi i Ratan,vi for imorrse från Klintviken,vägen hit var ganska guppig ,hela båten var blöt på utsidan iaf,man såg först vattnet och sen himlen ;) Senare ikv ska vi hälsa på mammas kompis som har stug här :)

Hemma igen ;)

Hej :)


Kom hem i förrgår och sen på kvällen for jag och min familj till Evelinas stuga,hade en ashärlig kväll ;)
Sen igår när vi hade kommit hem va jag med hanna emma och lovisa,vi for till klubba med min gummibåt och lovisas vattenskoter,skitkul va det :p

Nu idag ska jag va med Emma,och sen ikv så kanske om vädret är bra så sover jag och min familj och emma på Gröthällan med båten :)



Jag har inge liv...

Haha ;)

Norrbyskär! :)

Hej! :)
Är på Norrbyskär nu och har precis badat ,haha ovanligt? ;) Vädret är underbart,hur varmt som helst och sol,har haft astur med vädret hela resan det va en dag som det regnade men alla andra har det varit sol på :D
Nu ska jag lägga mig på däck och sola :)

Nybadat och iskall ! :)

Hej! :)
Har nyss badat,var sjukt skönt ka jag lova. :) Just nu sitter jag och lanar fb,har sådär lagomt tråkigt mamma,pappa och brorsan är hos grannbåten och det palla inte jag satt då sitter jag hellre här ;)

Middag! :D

hej! :)
Har nyss varit och käkat pizza på resturang, asgött :) Men ska bada nu är så sjukt hett här ;)
Hehe ;)

Tbx på Ulvön igen :)

Ja, imorrse kl halv elva åkte vi iväg till Ulvön, anledningen till det är att vi måste tanka båten.Så då passar vi på att stanna här och käka på resturang,vilket jag absolut inte har något imot ;)
Kommer hem på Lördag,ÄNTLIGEN känns som jag varit borta ett år fast det har bara gått en vecka :/

Mamma skiförbannad,jag lättad :)

Hej! :)
Har varit sjukt varmt hela dan,över 20 grader i vattnet! äntligen badvänligt! :D Så idag har ja badat och solat typ hela dan.
Imr sticker vi tbx till Ulvön och typ sover där en natt sen bär det iväg till Trysunda :)
Ska sova nu gnatt! :)

Så varmt att jag inte kan vara ute lägre!

Phuu! Det är så hett att jag håller på å dö ,så sitter nu i ett hörn inne i båten.Har redan badat flera gg fast i vattnet är det typ hur kallt som helst :/ Västernorrland är lite udda tyck jag,men vackert är det iaf! :)
Vad tycker ni om min söta lilla hatt? :p

Mjälltön!

Hej :)
Nu är vi på Mjältön,ett ganska tråkigt ställe enligt mig men eftersom det är sveriges högst ö så vill min familj fara dit eftersom dom är "naturälskare" och det är då inte jag kan jag ju säga.
Men ska bada nu hare! <3

Jag förstår mig inte på sånna som du...

Gör du så här bara för att såra mig eller,för isånnafall har du lyckats.Men nu finns du inte i mitt liv längre.
Dra åt helvette!

:D

I torsdags gjorde jag provet och jag klarade det. Så nu får jag köra runt på MIN moppe!
Jag och Emma sov hos hampus i söndags så va lite småtrött igår men ja..
På kvällen va jag med Hampus och Hugo och sen Markus och Jocke ett tag.
Riktigt kul!!
Nu måste jag göra mej i ordning, jobbar idag. PUSS :*

Lite smått röd om kinderna!

Hej! :)
Nu ska jag snart gå iväg och borsta tänderna för nu väntar sängen,måste ju kliva upp 9 imorron eftersom dom kommer och ska laga båten.
Godnatt alla! <3

Juli 4, 2011

Hej! :)
Ligger ute i solen nu och mys.Det blåser fortfarande skit mkt men om man går bakom husknuten så är det lite lä :)
Imorrn kommer dom och lagar båten! :D Och då är det av till "Mjälltön" tror jag att det var .
Kommer förmodligen att blogga ikv också ;)

In til Nordingrå!

Hej!
Snart ska jag och mamma cykla in till Nordingrå och handla :) Båten är inte lagad än så att vi blir kar här minst en dag till.Men vi kommer att kunna laga den utan att ta upp den :)
Vädret är väldigt blåsigt och soligt.Sådet är för varmt för att sola och för kallt för att bada :/

Häggvik! :)

Hej! :)
Kom ganska nyss hem från "Mannaminne" ett museum med saker från förr i tiden typ. Jag har ju inte så stort intresse för sånt men ändå lite historia är väl alltid bra? ;)
Vi for från Bönhamn igår ungefär kl. 9 på morgonen och när vi skulle lägga till i Häggvik så lossnade gasvajern(en sak som gör att man kan välja om man ska köra frammåt elr balåt) så när pappa la in backen så fortsatte båten bara frammåt.Eftersom pappa också ökade farten så for vi akt in i bryggan ( körde över bryggan) och krossade en lampa och båten fick också lite skada. Så nu är vi fast här ett tag. Sk typ komma nån hit på Onsdag eller vad det nu va pappa sa.
Nu är det svanar utanför fönstret också :D

RSS 2.0